Снимка Фейсбук Един милион са дали за снимката, на която премиерът

...
Снимка Фейсбук Един милион са дали за снимката, на която премиерът
Коментари Харесай

Борисов в Троян: По един милион са давали за снимки как спя

Снимка Фейсбук 

Един милион са дали за фотографията, на която министър председателят спи. Това заяви Борисов при посешението си в текстилен цех в Троян, предаде  " Епицентър " .

„ Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз към този момент не знам по какъв начин дремя и къде ме снимат “, пошегува се министър председателят със притежателя на фабриката, до момента в който обикаляше халетата, снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им - за внуците, за дъщерята и за кучето. И заяви: " Давали са по 1 млн. лева за фотоси по какъв начин дремя ".

При визитата си в Троян министър председателят Бойко Борисов бе поканен за почетен посетител във водеща компания за текстил в Троян. Компанията е една от най-големите в производството на домакински текстил в страната и водеща в Европа.

Премиерът благодари персонално на шивачките в цеха, че по време на рецесията са произвели 65 хиляди маски дневно и не са почивали, с цел да може страната да се оправи с епидемията.

Кметът на Троян похвали притежателя на компанията, че в най-тежките моменти на рецесията са импортирани всички налози, също така са създали доста дарения за лечебните заведения.

„ Ако ние на жълтите павета вършим нелепости, вие тук си се разбирате “, заключи министър председателят и още веднъж регистрира положителната им работа. Той се снима с всички шивачки, които го помолиха.

На край Борисов се пошегува с кметицата на Троян, че в случай че има някакви есемеси с него да ги трие, че става ужасно. " Трий, че виж какво става. Да не лъснеш с някой есемес ",каза министър председателят.
Борисов получи дарове за внуците - дребни възглавнички, както и за кучето - едно голямо легло. Подарък имаше и за щерка му. „ Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз към този момент не знам по какъв начин дремя и къде ме снимат “, пошегува се министър председателят и заяви, че давали по 1 млн. лева за фотоси по какъв начин спи.

Подаръци имаше и за министрите, които съпровождат премиера, само че без подарък остана зам.-министър Николай Нанков. 

Собственикът на фабриката изиска връзка с Околовръстното на София, тъй като се минава през циганската махала и е ужасно, а Борисов съобщи, че се прави. 

" Дойдох, с цел да кажа едно огромно благодаря за маските - по 65 000 дневно “. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов се обърна към управлението и служащите на предприятието “Калинел ” ЕООД в Троян. В най-тежкия интервал на рецесията, подбудена от ковид, компанията интензивно произвеждаше маски и направи подаяние, с което взаимно с общината подкрепя преоборудването на двете лечебни заведения в района. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Собственикът на предприятието Марин Радевски посочи, че в завода работят над 1600 индивида, а измежду чиновниците има служащи и от Киргизстан и Виетнам. По думите му в района безработица на процедура няма. Кметът на Троян Донка Михайлова означи, че на територията на общината се оформя бизнес зона от дребни и микро предприятия, а опасенията й за сериозен спад на капиталовия интерес поради рецесията от COVID-19 не са се оправдали.

„ Гледайте какъв огромен цех, какъв прекрасен град “, сподели още министър председателят Борисов, до момента в който разглеждаше най-голямото индустриално дружество в област Ловеч, което е и най-големият шеф в района.

Фирмата е водеща в производството на домакински текстил в Европа и е една от най-големите компании в страната. Специализирана е в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци. Клиенти на предприятието са водещи международни търговски вериги.

Премиерът Борисов прегледа индустриалните площи и даде висока оценка на новото и съвременно съоръжение. А от управлението на предприятието акцентираха, че за 10 години оборотът им е повишен съвсем 3 пъти.

Основната фабрика и администрацията на компанията се намират в Троян, само че предприятието разполага с индустриални центрове в Червен Бряг и във Враня, Сърбия.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР